Количка
0 продукта
 

Доставка

 

EVELINECOSMETICS-BG.COM използва услугите на Еконт Експрес или Спиди с опция “преглед на съдържанието” преди плащане на наложения платеж. Ако съдържанието не отговаря на желаното от Вас, имате право да върнете пратката в 14-дневен срок от датата на получаване /чл.55, ал.1 от ЗЗП/, при условие, че продуктите не са разопаковани и не са използвани.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 59 ЛВ

 

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА НА ПРАТКИ до 1кг. в България:

 

  • пощенски пратки до офис на Спиди - 3.60лв
  • пощенски пратки до офис на Еконт - 5.00лв
  • до адрес/ до врата - 6.00лв - 7.00лв 
  • допълнително оскъпяване при доставка в определен ден и час

 

Приемаме поръчки, както през онлайн платформата /сайта/, така и по телефона 0898 517 778. Всички поръчки се обработват и подготвят за изпращане в определени дни от седмицата - сряда и четвъртък, като клиентът получава пратката си още на следващия работен ден. Имайте предвид, че е възможно забавяне на изпънението на поръчката, поради изчерпано количество на продуктите или поради независещи от нас обстоятелства, като например забавяне от страна на куриерската фирма.

 

Служител на магазина ще се свърже с Вас по телефона, за да уточни детайлите свързани с поръчката Ви. Ако искате да коригирате съдържанието на поръчката или да я откажете, моля, да се свържете с нас възможно най-бързо на тел.: 0898 517 778 

или на имейл: office@evelinecosmetics-bg.com 

 

Внимание: Ако не сте сигурни, че сте завършили успешно поръчката, проверете електронната си поща за потвърждаващ поръчката имейл или се обадете на тел.: 0898 517 778 и ние ще Ви съдействаме.

tyxo.bg