Количка
0 продукта
 
 
Промоции
 

ЗА НАС

"Макс Бюти Козметикс" ЕООД, гр. Сандански е собственик на онлайн магазин за козметика, грим и парфюми, съответно на уебсайта www.evelinecosmetics-bg.com. Фирмата е основана през 2013г. Нямаме реален магазин, но през годините, онлайн платформата на магазина ни в интернет затвърждава позициите си и продължава да радва своите клиенти с широка гама от продуктово разнообразие и козметични марки.

 

Наша мисия е да предлагаме на клиентите разнообразие от декоративна козметика, козметика за лице и тяло, антицелулитна козметика, грижа за коса, бебешка козметика, слънцезащитна козметика, козметика за мъже, парфюмерия. Наша фирмена политика е да предоставяме на българските клиенти качествена козметика на разумна цена. Доверието на клиентите и фирмената ни политика са част от формулата на успеха. Използването на съвременни технологии и иновации в продуктите, дизайн на опаковката, добро съотношение „цена-качество” и бърза реакция в съответствие с пазарните тенденции са едни от основните критерии за производство на козметични продукти, съобразени с нуждите и очакванията на клиентите.

 

Наша философия е да се стараем да оправдаем очакванията на клиентите, като им предлагаме козметика с високо качество, която ще удоволетвори нуждите и на най-претенциозните.

 
tyxo.bg