Количка
0 продукта
 
Промоции
DERMACODE DERMACODE
150.00лв. 86.00лв.
DERMACODE DERMACODE
110.00лв. 89.00лв.
EVELINE COSMETICS LACTIMED EVELINE COSMETICS LACTIMED
9.00лв. 7.90лв.
EVELINE COSMETICS LIP THERAPY PROFESSIONAL EVELINE COSMETICS LIP THERAPY PROFESSIONAL
5.20лв. 3.90лв.
EVELINE COSMETICS LIP THERAPY PROFESSIONAL EVELINE COSMETICS LIP THERAPY PROFESSIONAL
5.20лв. 3.90лв.
EVELINE COSMETICS NAIL THERAPY PROFESSIONAL EVELINE COSMETICS NAIL THERAPY PROFESSIONAL
9.90лв. 5.20лв.
EVELINE SUN EVELINE SUN
10.90лв. 9.50лв.
LA RIVE IN FLAMES LA RIVE IN FLAMES
16.40лв. 14.00лв.
 

За магазина

 

EVELINECOSMETICS-BG.COM е онлайн магазин за козметика и парфюмерия, който функционира от 2012 год. чрез своята платформа в интернет, и успешно затвърждава челните си позиции на пазара на козметика в България през годините. Благодарение на разнообразието от продукти и марки с високо качество на ниски цени, които ще откриете при нас, ние спечелихме доверието на многобройните клиенти.

 

Нашата мисия е да предлагаме на клиентите разнообразие от декоративна козметика, козметика за лице и тяло, антицелулитна козметика, грижа за коса, слънцезащитна козметика, мъжка козметика и парфюмерия. Наша фирмена политика е да предоставяме на българските клиенти козметични продукти с перфектно съотношение “качество-цена”, или с други думи, качествена козметика на разумни цени. 

 

Доверието на клиентите и фирмената политика са част от формулата на успеха. Използването на съвременни технологии и иновации в продуктите, дизайн на опаковката, добро съотношение „качество-цена” и бърза реакция в съответствие с пазарните тенденции са едни от основните критерии за производство на козметични продукти, съобразени с нуждите и очакванията на клиентите.

 

Нашата философия е да се стараем да оправдаем очакванията на клиентите, като им предлагаме козметика с високо качество, която ще удовлетвори нуждите и на най-претенциозните. 

tyxo.bg