Количка
0 продукта
 
Промоции
EVELINE COSMETICS EVELINE COSMETICS
5.25лв. 4.50лв.
EVELINE COSMETICS HAIR CLINIC EVELINE COSMETICS HAIR CLINIC
13.30лв. 11.00лв.
EVELINE COSMETICS LACTIMED EVELINE COSMETICS LACTIMED
9.00лв. 7.50лв.
EVELINE COSMETICS LIP THERAPY PROFESSIONAL EVELINE COSMETICS LIP THERAPY PROFESSIONAL
5.20лв. 4.90лв.
EVELINE COSMETICS NAIL THERAPY PROFESSIONAL EVELINE COSMETICS NAIL THERAPY PROFESSIONAL
9.90лв. 5.20лв.
EVELINE COSMETICS NAIL THERAPY PROFESSIONAL EVELINE COSMETICS NAIL THERAPY PROFESSIONAL
9.90лв. 5.20лв.
EVELINE COSMETICS ROYAL SNAIL EVELINE COSMETICS ROYAL SNAIL
17.90лв. 13.80лв.
EVELINE SUN EVELINE SUN
10.90лв. 9.50лв.
 

За магазина

 

Магазинът за козметика и парфюмерия / www.evelinecosmetics-bg.com / работи чрез своята онлайн платформата в интернет, затвърждавайки позициите си и продължавайки да радва многобройните си клиенти с широката гама от продуктово разнообразие и козметични марки.

 

Нашата мисия е да предлагаме на клиентите разнообразие от декоративна козметика, козметика за лице и тяло, антицелулитна козметика, грижа за коса, слънцезащитна козметика, мъжка козметика и парфюмерия. Наша фирмена политика е да предоставяме на българските клиенти козметични продукти с перфектно съотношение “качество-цена”, или с други думи, качествена козметика на разумни цени. 

 

Доверието на клиентите и фирмената политика са част от формулата на успеха. Използването на съвременни технологии и иновации в продуктите, дизайн на опаковката, добро съотношение „качество-цена” и бърза реакция в съответствие с пазарните тенденции са едни от основните критерии за производство на козметични продукти, съобразени с нуждите и очакванията на клиентите.

 

Нашата философия е да се стараем да оправдаем очакванията на клиентите, като им предлагаме козметика с високо качество, която ще удовлетвори нуждите и на най-претенциозните.