Количка
0 продукта
 
 
Промоции
 

Доставка и гаранция

Доставката на продукти, закупени от онлайн магазин www.evelinecosmetics-bg.com, се осъществява от куриерски фирми Еконт или Спиди, по желание на клиента. Всички клиенти на магазина ползват 20% отстъпка от стойността на куриерската услуга на всички пратки - до врата или до офис на куриерската фирма. Когато правите вашата поръчка, в полето за коментари, отбележете офиса, в който искате да получите пратката. В полето за коментари бихте могли да отбележите номера/ цвета на продуктите от декоративната козметика, както и всичо необходимо, което касае вашата поръчка.

 

Срок на доставка - срокът за доставка е между 1 - 4 работни дни, в зависимост от вида, наличността на продуктите и мястото, до което трябва да се доставят. За доставка на продукти в чужбина са необходими 5-10 работни дни. Всички пратките, които сме получили през седмицата, се изпращат в сряда и четвъртък!

 

Цени за доставка - цената за доставка е различна за всеки и зависи от сумата на поръчката и приблизителното тегло на поръчаните продукти до 1кг. или над 1кг. Всички клиенти на магазина ползват отстъпка от 20%  от куриерската тарифа. В най-кратки срокове ще се свържем с вас по телефона, за да ви информираме за цената на доставката. При поръчки над 50лв., доставката е безплатна. 


Опаковка - изпращаме вашите продукти добре опаковани, за да можем максимално да ги предпазим от нараняване по време на транспортирането. Всички пратки са застраховани. Предлагаме празнични опаковки и можем да добавим към тях картичка с пожелание написано от вас. Цената на този вид услуга е индивидуална, в зависимост от вашите желания. Ще се свържем с вас и след като уточним детайлите, ще имате и точната цена.

 

Рекламация - всички пратки се изпращат с опция "преглед на съдържанието" преди да бъде платен наложеният платеж. Ако получателят прецени, че съдържанието не отговаря на желаното от него, той има право, според чл.55, ал.1 от ЗЗП, да върне пратката в 7-дневен срок от датата на получаване, при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена и без да е ползвана.

 

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

 

  1. Електронна заявка за поръчка през онлайн платформата на магазина – независимо дали сте регистриран клиент на магазина или не, вие можете да направите електронна заявка за поръчка на продукти от платформата на онлайн магазина www.evelinecosmetics-bg.com Когато правите вашата поръчка, в полето за коментари отбележете офиса, в който искате да получите пратката. При възникнали проблеми с поръчката, заявки се приемат на тел. 0898 517 778, или на електронната поща: office@evelinecosmetics-bg.com
  2. Приемане на заявката от Макс Бюти Козметикс ЕООД – след като сме получили вашата заявка, ние ще се свържем с вас по телефона, за да уточним детайлите по вашата поръчка. Ако поръчката е изпратена в извън работно време или неработен за фирмата ден, то изпълнението й ще започне съответно на следващия работен ден или в началото на следващата работна седмица.
  3. Промяна или отказ от поръчка - клиентът има правото да промени поръчката си или да се откаже от нея в рамките на един час в работен ден, считано от момента на изпращането й. При промяна на поръчката, клиентът не се задължава със закупуването на стока на същата стойност, както и стока от същата марка.
  4. Изпълнение на поръчката и получаване на пратката - клиентът получава заявените продукти на посочения адрес за доставка или от най-близкия офис на куриерската фирма, като заплаща наложения платеж и разходите по доставката.
  5. Плащане по банков път - възможно е да заплатите вашата поръчка по банков път, като продуктите се изпращат веднага, след като сме получили потвърждение от банката за постъпил паричен превод във фирмената банкова сметка.
tyxo.bg