Марки
 
Количка
0 продукта
 
Най-продавани
 

ДОСТАВКА

Всички пратки се изпращат в сряда и четвъртък с наложен платеж и опция за преглед преди плащане до офис на Еконт или до адрес на клиента. Всички клиенти на магазина ползват 10% отстъпка от куриерската услуга. 

 

Срок на доставка - срокът за доставка е между 1 - 4 работни дни, в зависимост от вида, наличността на продуктите и мястото, до което трябва да се доставят. За доставка на продукти в чужбина са необходими 5-10 работни дни. 

 

Цени за доставка - стойността на доставката до офис на Еконт е 4.00лв, а до адрес на клиента - 7.00лв. Всички клиенти на магазина ползват отстъпка от 10%  от куриерската тарифа. При необходимост, ще се свържем с вас по телефона, за да уточним детайли свързани с поръчката. Може да се възползвате от безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 50лв. 


Опаковка - изпращаме вашите продукти добре опаковани, за да можем максимално да ги предпазим от нараняване по време на транспортирането. Всички пратки са застраховани. Предлагаме празнични опаковки и можем да добавим към тях картичка с пожелание написано от вас. Цената на този вид услуга е индивидуална, в зависимост от вашите желания. Ще се свържем с вас и след като уточним детайлите, ще имате и точната цена.

 

Рекламация - всички пратки се изпращат с опция "преглед на съдържанието" преди да бъде платен наложеният платеж. Ако получателят прецени, че съдържанието не отговаря на желаното от него, той има право, според чл.55, ал.1 от ЗЗП, да върне пратката в 7-дневен срок от датата на получаване, при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена и без да е ползвана.