Количка
0 продукта
 
Промоции
EVELINE ARGAN + KERATIN EVELINE ARGAN + KERATIN
19.65лв. 16.99лв.
EVELINE COSMETICS FACEMED+ EVELINE COSMETICS FACEMED+
17.90лв. 14.90лв.
EVELINE COSMETICS NAIL THERAPY PROFESSIONAL EVELINE COSMETICS NAIL THERAPY PROFESSIONAL
9.90лв. 5.60лв.
EVELINE COSMETICS NAIL THERAPY PROFESSIONAL EVELINE COSMETICS NAIL THERAPY PROFESSIONAL
9.90лв. 5.60лв.
EVELINE COSMETICS ROYAL SNAIL EVELINE COSMETICS ROYAL SNAIL
13.80лв. 11.40лв.
EVELINE COSMETICS ROYAL SNAIL EVELINE COSMETICS ROYAL SNAIL
17.90лв. 13.40лв.
EVELINE COSMETICS SLIM EXTREME 4D EVELINE COSMETICS SLIM EXTREME 4D
17.90лв. 12.60лв.
EVELINE COSMETICS SLIM EXTREME 4D EVELINE COSMETICS SLIM EXTREME 4D
16.45лв. 12.60лв.
 

БЛОГ ЗА КРАСОТА

ПРЕЗЕНТАЦИЯ - EVELINE SLIM EXTREME 4D GOLD СЕРУМ

 

Дълго време търсех антицелулитен гел, който има охлаждащ ефект и дава отлични резултати и мога да потвърдя с удовлетворение, че го намерих. Златният серум с иновативна формула с 24-каратово злато представлява терапия за отслабване, която намалява мастната тъкан и оформя тялото. 

Уникалната комбинация от активни съставки стимулира процеса на изгаряне на мазнините и позволява постигането на пропорционална форма на тялото. 24-каратовото злато, действащо в комбинация с богата хиалуронова киселина и екстракт от гинко билоба, ефективно стимулира микроциркулацията в подкожната тъкан. Елиминира токсините. Видимо намалява целулита, води до интензивна загуба на тегло и оформяне на силуета. Стяга кожата, увеличава устойчивостта на опъване и спомага за поддържането на оптимална еластичност.

 

 

Този серум е предназначен за чувствителна кожа, склонна към алергии. Има много приятен охлаждащ ефект, така че е подходящ и за кожа с напукани капиляри. Миризмата на ментол е силна, но след известно време изчезва. Серумът е със средна плътност и лесно се разпределя. Съдържа златни частици, но не и в значителни количества, така че те не са забележими върху кожата.

Използвах го два пъти на ден, сутрин и вечер. Производителят препоръчва да се използват 3-4 седмици, след които се наблюдават първите резултати. Въпреки това, видях първите резултати след няколко дни. През първите две седмици го прилагах сутрин и вечер, след което само вечер след душ.

 

Трябва да го търкате добре с кръгови движения върху частите на тялото, на които имате целулит или мастни натрупвания (бедрата, стомаха, задните части, ръцете). След известно време, охлаждащият ефект се усеща, което ми е особено приятно. Ефектът е по-силен след душ или ако кожата ви е влажна. Ако искате по-слаб ефект, приложете го поне за половин час след душ.

След няколко дни виждате първите резултати, които ме мотивираха да продължа да го използвам. След един месец, целулитът се намалява значително, кожата се стяга, става гладка и неравностите намаляват. Наистина има голяма промяна. Определено твърдя, че този продукт прави това, което обещава. В допълнение към антицелулитното си действие, серумът също така хидратира кожата, прави я кадифена и някак си имате чувството, че тя се подхранва.

 

Това е чудесен продукт, който ще донесе чудесни резултати с регулирана диета и физическа активност. Разбира се, когато става дума за антицелулитни продукти, постоянството е от решаващо значение! Трябва редовно да прилагате серума и резултатите няма да отсъстват.

Ако го прилагате два пъти дневно, серумът се харчи по-бързо, но това зависи от областта, която третирате. Вярвам, че една опаковка може да ви стигне за около един месец. Препоръчва се да се използва през цялата година, няколко пъти седмично, за да се поддържат резултатите.