Количка
0 продукта
 

За магазина

 

EVELINECOSMETICS-BG.COM е онлайн магазин за козметика и парфюмерия, който функционира от 2012 год. чрез своята платформа в интернет, и успешно затвърждава челните си позиции на пазара на козметика в България през годините. Благодарение на разнообразието от продукти и марки с високо качество на ниски цени, които ще откриете при нас, ние спечелихме доверието на многобройните клиенти.

 

Нашата мисия е да предлагаме на клиентите разнообразие от декоративна козметика, козметика за лице и тяло, антицелулитна козметика, грижа за коса, слънцезащитна козметика, мъжка козметика и парфюмерия. Наша фирмена политика е да предоставяме на българските клиенти козметични продукти с перфектно съотношение “качество-цена”, или с други думи, качествена козметика на разумни цени. 

 

Доверието на клиентите и фирмената политика са част от формулата на успеха. Използването на съвременни технологии и иновации в продуктите, дизайн на опаковката, добро съотношение „качество-цена” и бърза реакция в съответствие с пазарните тенденции са едни от основните критерии за производство на козметични продукти, съобразени с нуждите и очакванията на клиентите.

 

Нашата философия е да се стараем да оправдаем очакванията на клиентите, като им предлагаме козметика с високо качество, която ще удовлетвори нуждите и на най-претенциозните. 

tyxo.bg