4 Причини да използвате натурална козметика Planeta Organica

4 Причини да използвате натурална козметика Planeta Organica

21 януари 2020
  • Сподели:

За създаването на Planeta Organica са организирани експедиции до най-уникалните и отдалечени места на нашата планета. Използвани са мощни, натурални съставки, като с помощта на екстрактори са взети екстракти при най-висока концентрация от активни съставки. Всички продукти са на основата на традиционни ритуали за красота и рецепти от 500 растения и 42 органични масла.

 

Натурална козметика, която е безопасна и изключително ефективна, създадена с цел да подчертае и запази вашата естествена красота. Продуктите нямат агресивни минерални олиа, PEG, парабени и други.

Растителните екстракти са сертифицирани от VEGAN и ECOCERT и са в основата на козметиката Planeta Organica. Тези международни сертификати гарантират естествен произход и екологична чистота на продуктите, които не съдържат компоненти от животински произход, не са тествани върху животни и не нарушават природната фауна. Не съдържат пестициди, ГМО или минерални торове.

 

Още една от най-добрите руски марки!

Руската марка Planeta Organica е органична и натурална козметика, която е изключителна разработка на добре познатата компания FIRST DECISIONltd, създадена през 2002г. Всеки продукт отговаря на най-строгите изисквания за качество, безопасност, ефективност и, разбира се, натурален произход. Това е възможно, благодарение на използването на модерно, екологично оборудване, най-добрите, древни рецепти за красота, както и иновативните разработки на специалистите.

 

Вековни рецепти за красота, събрани от цял свят!

Според създателите на марката, Planeta Organica е нещо повече от натурална козметика. Това е начин на живот, на първо място, защото екипът на Planet Organics постоянно обикаля света, търсейки най-добрите рецепти за красота и натурални съставки - етерични масла, растителни масла и екстракти. Посещавайки органични фабрики и насаждения, служителите на компанията лично оценяват качеството на предлаганите съставки.

 

Достъпни цени за всички!

Освен това, специалистите организират директни доставки на суровините, без надценки за посредници, което е от полза за всички страни. От една страна, потребителите на био козметика Planeta Organica ще бъдат доволни от достъпните цени за такъв висококачествен и търсен продукт, а от друга страна, фермерите ще получат достойно заплащане за биологичното си земеделие.

 

Органична козметика Planeta Organica - характеристики на марката

Уникалността на органичната козметична серия Planeta Organica се дължи на древните рецепти за красота на повече от 2000 години. Събрани от различни части на нашата планета, те съдържат натурални, органични съставки. Вековният опит е хармонично допълнен от знанията и разработките на най-добрите специалисти и технолози на компанията, което прави козметиката Planeta Organica с високо качество, безопасна и най-ефективна.

 

Невероятни съставки, събрани от цял ​​свят!

Натуралните продукти на Planeta Organica съдържат десетки растителни масла и най-ценните растителни екстракти, събрани по целия свят - масло от Макадамия от Гватемала, арганово масло от Мароко, ароматно какаово масло от Гана и др. Всички те са сертифицирани от ECOCERT, BDIH, ICEA. Някои продукти на Planeta Organica са 100% съставени от растителни съставки. Planeta Organica козметика не съдържа парабени, SLS / SLES, нефтохимикали или ГМО. Всеки член на екипа на Planeta Organica лично гарантира за продукти с най-високо качество.