Действието на пчелната отрова в кремовете за лице

Действието на пчелната отрова в кремовете за лице

18 декември 2019
  • Сподели:

Полският бранд Eveline Cosmetics неотдавна представи козметичната серия Bio Manuka 40+/ 50+/ 60+ за ежедневна грижа за зряла и чувствителна кожа на лицето. В магазина ще откриете всички кремове от серията, както и подхранващия и изглаждащ крем за очи и клепачи против бръчки и тъмни кръгове.

 

Тайната на високата ефективност на кремовете се крие в една иновативна комбинация, осигуряваща многопосочен подмладяващ и ревитализиращ ефект. Nutri-Manuka Therapy е технология, която съчетава действието на био мед от Манука, който се използва в козметичната апитерапия, с комплекс Bee Lift-Tox с мощно действие против бръчки, имитиращ пептида в пчелната отрова. 100% Синтетичният пептид е безопасен за хора с алергия към пчелната отрова.

 

Знаете ли, че...

Био мед от Манука е скъпоценна съставка с произход от Нова Зеландия - най-чистата екосистема в света, известна като най-луксозния вид мед. Богат източник на витамини, микроелементи и хранителни вещества. Подпомага процесите на регенерация, дълбоко овлажнява, изглажда бръчките и подмладява външния вид на кожата.