Действието на пчелната отрова в кремовете за лице

18 декември 2019
Действието на пчелната отрова в кремовете за лице

Полският бранд Eveline Cosmetics неотдавна представи козметичната серия Bio Manuka 40+/ 50+/ 60+ за ежедневна грижа за зряла и чувствителна кожа на лицето. В магазина ще откриете всички кремове от серията, както и подхранващия и изглаждащ крем за очи и клепачи против бръчки и тъмни кръгове.

 

Тайната на високата ефективност на кремовете се крие в една иновативна комбинация, осигуряваща многопосочен подмладяващ и ревитализиращ ефект. Nutri-Manuka Therapy е технология, която съчетава действието на био мед от Манука, който се използва в козметичната апитерапия, с комплекс Bee Lift-Tox с мощно действие против бръчки, имитиращ пептида в пчелната отрова. 100% Синтетичният пептид е безопасен за хора с алергия към пчелната отрова.

 

Знаете ли, че...

Био мед от Манука е скъпоценна съставка с произход от Нова Зеландия - най-чистата екосистема в света, известна като най-луксозния вид мед. Богат източник на витамини, микроелементи и хранителни вещества. Подпомага процесите на регенерация, дълбоко овлажнява, изглажда бръчките и подмладява външния вид на кожата.


Натурална козметика за коса и тяло с органични суровини от цял свят, която е сертифицирана с ECOCERT и VEGAN серитификати за естествен произход и екологична чистота на продуктите.

прочети още

Благодарение на синергичното действие на 12 революционни пептиди, биофермент Wakame и Centella asiatica, кремовете драстично подобряват структурата на кожата, ефективно изглаждат бръчките и възстановяват естествената защитна бариера на епидермиса

прочети още

Вече може да постигнете зрелищен фейс лифтинг и изглаждане на досадните бръчки с крем за лице от серията Exclusive Snake, която използва Syn®-Ake синтетичен пептид, имитиращ действието на змийската отрова.

прочети още

100% PURE масло от чаено дърво е антибактериална, противовъзпалителна и дезинфекционна съставка. Като експерти по ефективна ежедневна грижа, избрахме натурална съставка, която да осигури незабавно подобряване на състоянието на кожата на лицето и тялото, без да я изсушава.

прочети още

Всички обожаваме красивия, златист загар на кожата. Изглеждаме по-слаби, несъвършенствата са по-малко видими, слънцето и солта изсушават пъпките, така че тенът ни е по-добър, косата ни става по-светла и някак изглежда по-добре. Въпреки това, слънчевите лъчи могат да бъдат опасни за нашето здраве и кожа, затова трябва правилно да се излагаме на слънцето, ако искаме да получим здрав и траен бронзов цвят.

прочети още