Frequently asked questions F.A.Q.
?
Задължителна ли е регистрацията?

Не, регистрацията в нашия електронен магазин не е задължителна. Може да пазарувате, като Гост или да използвате полето за Бърза поръчка.

?
Какво да направя, ако поръчката ми е сгрешена?

Ако имате някакви проблеми с поръчката Ви, не забравяйте да се свържете с нас възможно най-скоро, като ни изпратите имейл на office@evelinecosmetics-bg.com,  за да можем да се свържем бързо с Вас и да коригираме проблема. 

?
Как мога да променя поръчката, след като е направена?

Ако искате да промените поръчката си, трябва да се свържете с нас в рамките на 12 часа след подаването на поръчката. Свържете се с нас на телефон 0898517778 или ни изпратете съобщение на office@evelinecosmetics-bg.com с искане за желаната промяна. 

?
Каква е политиката за връщане?

Ако поради някаква причина не сте удовлетворени от закупения продукт, можете да ни го върнете в рамките на 14 дни от датата на получаване, като е необходимо продуктът да е в оригиналните си вид, опаковка и качество, както и да няма следи от употреба.

 

Разходите за връщането са за Ваша сметка, освен в случайте, когато причината за връщането е объркано съдържание на поръчка, продукт с изтекъл срок, дефектен продукт и др. Ако състоянието на продукта не отговаря на посочените условия, ние ще Ви го върнем, като сумата, за която е закупен става невъзвръщаема. При замяна на продукта, разходите за куриерската услуга са за Ваша сметка.

 

При връщане на продукт, той трябва да бъде придружен с бележка, която изразява Вашето желание за замяна или връщане на заплатената сума. При връщане на продукт, ние ще Ви възстановим платената за него сума в срок от 7 (седем) работни дни чрез наложен платеж или банков превод - ще върнем сумата на посочена от Вас банкова сметка или чрез паричен превод по куриерска компания.

?
Как да открия продуктите, които търся в Evelinecosmetics-bg.com?
  • Търсене по категории – продуктите са въведени в категории и подкатегории, структурирани по лесен начин и възможност за филтриране и сортиране.
  • Търсене по ключови думи в търсачката
?
Какви са начините на плащане?

Към настоящия момент, е възможно плащане само чрез наложен платеж.

?
За колко време се изпълнява доставка от Evelinecosmetics-bg.com?

Сроковете за доставка в нашия онлайн магазин са обявени в характеристиката на всеки един продукт. 

За повече информация прочетете тук

?
Кои са методите за доставка, които предлага Evelinecosmetics-bg.com?

Доставката на всички продукти, поръчани чрез електронния ни магазин се изпълнява от куриерска фирма Спиди или Еконт Експрес.

In case you find the answers listed above not helpful, please do not hesitate to contact us.