Често задавани въпроси (FAQ)
?
Задължителна ли е регистрацията?

Регистрацията в онлайн магазина не е задължителна, което означава, че може да пазарувате като "гост". Препоръчваме ви да се регистрирате, за да може бързо и лесно да проследявате статуса на вашата поръчка в клиентския ви профил. Също така, имате предимството да се логвате за секунди и да направите следваща поръчка с лекота, тъй като личните ви данни са запазени и се съхраняват надеждно и сигурно. Не е нужно да ги въвеждате повторно. 

?
Какъв е срокът за доставка?

Стандартният срок за доставка е 2 - 5 работни дни, освен в случайте на изчерпано количество на продукт/и, за което ще бъдете информирани допълнително.  Още информация ще откриете в страницата на всеки един продукт под описанието, както и в секция "Доставка" в менюто тук

?
Какви са начините на плащане?

Наложеният платеж (в брой, а не с карта) е най-използваният и предпочитан начин на плащане от нашите клиенти. Ето защо, това е единственият възможен начин на плащане в онлайн магазина. Опция "преглед на пратка" на всяка пратка.  

?
Кои са начините на доставка, които предлага Evelinecosmetics-bg.com?

Доставката на пратките се изпълнява от куриерски фирми Спиди/ Еконт по избор на клиента. Преди да завършите поръчката, е необходимо да изберете начин на доставка - до офис / до врата, и куриер.

?
Какво да направя, ако поръчката ми е сгрешена?

Ако имате някакви проблеми с поръчката Ви, не забравяйте да се свържете с нас възможно най-скоро, като ни изпратите имейл на office@evelinecosmetics-bg.com,  за да можем да се свържем бързо с Вас и да коригираме проблема. 

?
Как мога да променя поръчката, след като е направена?

Ако искате да промените поръчката си, трябва да се свържете с нас в рамките на 12 часа след подаването на поръчката. Свържете се с нас на телефон 0898517778 или ни изпратете съобщение на office@evelinecosmetics-bg.com с искане за желаната промяна. 

?
Каква е политиката за връщане?

Ако поради някаква причина не сте удовлетворени от закупения продукт, можете да ни го върнете в рамките на 14 дни от датата на получаване, като е необходимо продуктът да е в оригиналните си вид, опаковка и качество, както и да няма следи от употреба.

 

Разходите за връщането са за Ваша сметка, освен в случайте, когато причината за връщането е объркано съдържание на поръчка, продукт с изтекъл срок, дефектен продукт и др. Ако състоянието на продукта не отговаря на посочените условия, ние ще Ви го върнем, като сумата, за която е закупен става невъзвръщаема. При замяна на продукта, разходите за куриерската услуга са за Ваша сметка.

 

При връщане на продукт, той трябва да бъде придружен с бележка, която изразява Вашето желание за замяна или връщане на заплатената сума. При връщане на продукт, ние ще Ви възстановим платената за него сума в срок от 7 (седем) работни дни чрез наложен платеж или банков превод - ще върнем сумата на посочена от Вас банкова сметка или чрез паричен превод по куриерска компания.

?
Как да открия продуктите, които търся в Evelinecosmetics-bg.com?
  • Търсене по категории – продуктите са въведени в категории и подкатегории, структурирани по лесен начин и възможност за филтриране и сортиране.
  • Търсене по ключови думи в търсачката
Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас