Лазерна прецизност като при професионална анти-ейдж терапия

27 януари 2020
Лазерна прецизност като при професионална анти-ейдж терапия

Серията LASER THERAPY TOTAL LIFT е вдъхновена от най-новите постижения в естетичната козметология и действа като лазер с прецизни импулси, който стимулира процеса на самовъзстановяване и епидермална регенерация на кожата чрез микростимулация. Благодарение на синергичното действие на 12 революционни пептиди, биофермент Wakame и Centella asiatica, кремовете драстично подобряват структурата на кожата, ефективно изглаждат бръчките и възстановяват естествената защитна бариера на епидермиса.

 

12 пептиди на младостта

Уникален комплекс, който ефектно повдига, действа като пълнител за бръчки без инжектиране, силно изглажда структурата на епидермиса и стимулира обновяването на изграждащите компоненти на кожата, като осигурява повече плътност и еластичност. Пептиди, използвани в серията LASER THERPY TOTAL LIFT: DERMAXYL, ARGIRELINA, GRANSOME HP-7, MATRIXYL 3000, MATRIXYL MORPHOMICS, MATRIXYL SYNTHE'6, RIGIN, GRAVITY UP, SYN-AKE, DELISENSE, B-WHITE, FENSEBIOME.

 

Биофермент Wakame

Водораслите Wakame са богати на витамин В комплекс, микроелементи и минерали: натрий, желязо, калций, магнезий, калий, калций, цинк и мед, както и полизахариди. Имат силни антиоксидантни свойства и анти-ейдж ефект. Ефективно овлажняват, подхранват и регенерират кожата.

 

Centella asiatica

Растението, което е признато от азиатците като растение на младостта и дълголетието. Индийската легенда разказва за тигър, който всеки ден се търкалял в листата на растението, за да лекува раните си. Едно от най-ценните свойства на центилия е способността й да стимулира производство на колаген, благодарение на което кожата може да се регенерира по-бързо.


Натурална козметика за коса и тяло с органични суровини от цял свят, която е сертифицирана с ECOCERT и VEGAN серитификати за естествен произход и екологична чистота на продуктите.

прочети още

Подхранващ био мед от Манука, известен като най-луксозният мед в света, и иновативен комплекс със синтетичен пептид, имитиращ действието на пчелната отрова с мощно действие против бръчки.

прочети още

Вече може да постигнете зрелищен фейс лифтинг и изглаждане на досадните бръчки с крем за лице от серията Exclusive Snake, която използва Syn®-Ake синтетичен пептид, имитиращ действието на змийската отрова.

прочети още

100% PURE масло от чаено дърво е антибактериална, противовъзпалителна и дезинфекционна съставка. Като експерти по ефективна ежедневна грижа, избрахме натурална съставка, която да осигури незабавно подобряване на състоянието на кожата на лицето и тялото, без да я изсушава.

прочети още

Всички обожаваме красивия, златист загар на кожата. Изглеждаме по-слаби, несъвършенствата са по-малко видими, слънцето и солта изсушават пъпките, така че тенът ни е по-добър, косата ни става по-светла и някак изглежда по-добре. Въпреки това, слънчевите лъчи могат да бъдат опасни за нашето здраве и кожа, затова трябва правилно да се излагаме на слънцето, ако искаме да получим здрав и траен бронзов цвят.

прочети още