Лазерна прецизност като при професионална анти-ейдж терапия

Лазерна прецизност като при професионална анти-ейдж терапия

27 януари 2020
  • Сподели:

Серията LASER THERAPY TOTAL LIFT е вдъхновена от най-новите постижения в естетичната козметология и действа като лазер с прецизни импулси, който стимулира процеса на самовъзстановяване и епидермална регенерация на кожата чрез микростимулация. Благодарение на синергичното действие на 12 революционни пептиди, биофермент Wakame и Centella asiatica, кремовете драстично подобряват структурата на кожата, ефективно изглаждат бръчките и възстановяват естествената защитна бариера на епидермиса.

 

12 пептиди на младостта

Уникален комплекс, който ефектно повдига, действа като пълнител за бръчки без инжектиране, силно изглажда структурата на епидермиса и стимулира обновяването на изграждащите компоненти на кожата, като осигурява повече плътност и еластичност. Пептиди, използвани в серията LASER THERPY TOTAL LIFT: DERMAXYL, ARGIRELINA, GRANSOME HP-7, MATRIXYL 3000, MATRIXYL MORPHOMICS, MATRIXYL SYNTHE'6, RIGIN, GRAVITY UP, SYN-AKE, DELISENSE, B-WHITE, FENSEBIOME.

 

Биофермент Wakame

Водораслите Wakame са богати на витамин В комплекс, микроелементи и минерали: натрий, желязо, калций, магнезий, калий, калций, цинк и мед, както и полизахариди. Имат силни антиоксидантни свойства и анти-ейдж ефект. Ефективно овлажняват, подхранват и регенерират кожата.

 

Centella asiatica

Растението, което е признато от азиатците като растение на младостта и дълголетието. Индийската легенда разказва за тигър, който всеки ден се търкалял в листата на растението, за да лекува раните си. Едно от най-ценните свойства на центилия е способността й да стимулира производство на колаген, благодарение на което кожата може да се регенерира по-бързо.