Ново! Зрелищен фейс лифтинг със змийска отрова...

Ново! Зрелищен фейс лифтинг със змийска отрова...

17 декември 2019
  • Сподели:

Представяме Ви Exclusive Snake - иновативна, козметична серия за лице от полската марка Eveline Cosmetics, която е създадена на основата на Syn®-AKE синтетичен пептид, имитиращ действието на змийската отрова в борбата срещу бръчките. Съвременни активни съставки: 5 био-фактори на растежа EGF, IGF-1 и протеинов възстановяващ к-с, диамантени частици.

 

В магазина ще откриете всички луксозни кремове за лице за възраст 40+/ 50+/ 60+, както и изглаждащ крем-маска за очи и клепачи, включен в серията. Осигуряват цялостна грижа за зряла и чувствителна кожа. Всеки крем е в практична, стъклена кутийка и може да се използва, като дневен крем през деня, и като нощен крем през ноща. Външната опаковка е повече от луксозна и изключително красива, в елегантен черен цвят, което превръща крема в страхотен подарък за любим човек. 

 

Как действа змийската отрова?

 

Змийската отрова съдържа различни протеини и е незаменимо средство за красива и здрава кожа без хирургична намеса. Заради подмладяващите свойства, тя се използват в много анти-ейдж козметични серии, като алтернатива на ботокса.

Нейното най-ценно качество е подмладяващата функция:

  • действа против стареене
  • изглажда съществуващите бръчки
  • изпъва кожата
  • освежава и придава еластичност

 

Ефектът на анти-стареене се придобива само от отровата на храмовата усойница. Изглаждащият ефект на извлечената отрова се дължи на това, че тя блокира мускулните контракции и така намалява състаряването на кожата. Змийската отрова не се използва в козметиката в чист вид, а се комбинира с друга съставка, която се състои от аминокиселини, и се обработва, за да даде разкрасяващите си свойства.

 

С пожелание за приятно пазаруване и весели празници,

Evelinecosmetics-bg.com