Съвети за бронзов загар по здравословен начин

Съвети за бронзов загар по здравословен начин

13 май 2020
  • Сподели:

Най-добрите съвети за постигане на дълготраен бронзов тен!

Как да получите бронзов загар по здравословен начин? Ето съвети как правилно да постигнете това:

 

  1.  Защитете се добре, когато сте изложени на слънце

Качествената и надеждна козметика за защита на кожата при престой в природата е от определящо значение за придобиване на желания тен по здравословен начин. Слънцезащитните продукти на Eveline съдържат всички необходими съставки, с които можете да се наслаждавате и да почивате безгрижно под слънцето. По-специфичното при слънцезащитната серия на Eveline, наред с маслото от макадамия, витамин Е, β-каротин и много други, е маслото от Кукуи, което е характерно за Хавайските острови. Кукуиевото масло бързо се абсорбира, но в същото време дълбоко подхранва кожата, без да я оставя мазна. Благодарение на богатата формула, слънцезащитните продукти на Eveline могат да се използват и върху мокра кожа. Ултра-водоустойчивата формула оставя нежен слой върху кожата, идеален за защита от вредно излъчване и при къпане. Те са лесни за нанасяне и, за разлика от някои слънцезащитни продукти, не са лепкави в смисъл, че напр. след нанасяне, пясъкът не залепва по тялото.

В своята лятна гама Eveline предлага разнообразие от продукти за всеки тип кожа: водоустойчиво слънцезащитно мляко за тяло (фактор на защита 20 и 30), слънцезащитно масло с ускорител (фактор на защита 6 и 10), сухо слънцезащитно масло (фактор на защита 20 и 30) и иновативен слънцезащитен крем за лице (защитен фактор 50 и 30). Кремът за лице Eveline е подходящ за чувствителна и склонна към алергия кожа. Благодарение на технологията HIGH PROTECTION SYSTEM (базирана на последно поколение фотостабилни филтри), тя осигурява многоизмерна защита от UVA / UVB лъчи, предотвратява преждевременното остаряване на кожата, появата на пигментационни петна и гарантира дълготрайна защита на ДНК на кожата.

 

  1. Използвайте продукти за по-бързо потъмняване

Много от нас нямат възможност да бъдат на почивка за дълго време и затова се нуждаят от продукти, които ще позволят на кожата да потъмнее възможно най-бързо. Eveline Олио за интензивен тен придава на кожата ви красив и златист цвят. Леката, лесно разпръскваща формула дълбоко хидратира, повишава еластичността и интензивно подхранва кожата. Друг козметичен продукт подходящ за слънчеви бани и солариум е Eveline Ускорител за бърз тен. Голямо предимство е леката и бързо абсорбираща формула, която е обогатена с иновативния комплекс FAST TAN Accelerator ™ и по този начин засилва производството на меланин в кожата и гарантира бърз ефект на естествения тен, целунат от слънцето.

 

  1. Подхранвайте кожата си след продължително излагане на слънце

Правилната грижа след слънчеви бани е от ключово значение за дълготраен, златист загар на кожата. Повърхностният слой на кожата се променя много по-бързо, ако кожата не е добре подхранена и хидратирана след стресово излагане на слънчевите лъчи. Eveline Освежаващ Гел след плаж има многофункционална формула, обогатена с 5% Д-пантенол и антиоксидантния комплекс Bioprotectyl®, който незабавно успокоява кожата, раздразнена от прекомерното излагане на слънце. Облекчава зачервяване, неприятно усещане за парене и стягане на кожата.

 

С пожелание за незабравими, морски приключения и много лятно настроение,

Екип на Evelinecosmetics-bg.com